0634556600

0634556600

info@byhabibi.nl

info@byhabibi.nl

Mindfulness in Breda

Bij mij kun je een training mindfulness in Breda volgen als jij je meer bewust wilt worden van ieder moment. Je hebt vast en zeker wel eens dat je helemaal in een moment opgaat, bijvoorbeeld op een muziekconcert of als je aan het sporten bent. Je leeft dan echt in het hier-en-nu. Toch komt het ook veel voor dat onze geest afdwaalt. Je maakt je bijvoorbeeld te druk om echt van een ervaring te genieten. Of je doet alles simpelweg op de automatische piloot en bent je eigenlijk niet echt bewust van wat er om je heen gebeurt. Door middel van mindfulness in Breda leer je om je echt weer bewust te worden van de ervaringen die je beleeft. Indien jij meer in het hier-en-nu wilt leven, dan help ik je daar graag bij!

Mindfulness Breda

Waarom mindfulness in Breda?

Wil je optimaal genieten van je ervaringen, dan is het belangrijk dat je deze ervaringen ook bewust beleeft. Ben je met je gedachten echt in het hier-en-nu, dan zijn de meeste ervaringen veel mooier en intenser. Daarnaast leer je om bewust te zijn van de keuzes die je maakt. Je slaagt er daardoor ook beter in om je grenzen te bewaken, zowel voor jezelf als naar anderen. Mindfulness in Breda is daarom ook ideaal als je veel stress ervaart.

Er zijn dus veel manieren waarop mindfulness in Breda de kwaliteit van leven kan verbeteren. Alleen hoe zorg jij er nu voor dat je je echt bewuster wordt van je ervaringen en van je eigen gedachtes? Dat is iets waar ik je graag bij help. Ik leer je onder meer hoe je meditatie in Breda kunt inzetten om te ontstressen en om je bewuster te laten worden van je eigen gevoelens. Daarnaast maak ik veel gebruik van ademhalingsoefeningen en yoga. We combineren verschillende technieken, waardoor jij in staat bent om je innerlijke rust te vinden. Dat zorgt ervoor dat je in het dagelijkse leven minder snel afdwaalt. Ik kan je bovendien leren hoe je zelf kunt mediteren. Zo kun je altijd ontstressen als dit even nodig is.

Mindfulness Breda

Heb jij interesse in mindfulness?

De kans is groot dat ook jij baat hebt bij een training in mindfulness in Breda. Als je interesse hebt in mindfullness, dan laat ik je graag zien hoe jij bewuster kunt worden van ieder moment. Neem contact met mij als life coach in Breda op, zodat we een eerste afspraak kunnen inplannen. Neem ook gerust contact op als je nog vragen hebt over mijn werkwijze. Ik vertel je graag meer in een vrijblijvend gesprek.