0634556600

0634556600

info@byhabibi.nl

info@byhabibi.nlIn mijn ervaring als yoga docent merk ik dat veel mensen het lastig vinden om te starten met mediteren omdat ze eigenlijk niet goed weten wat het inhoudt. Ze ervaren een drempel omdat ze geen idee hebben van wat ze moeten doen en hoe het werkt.

Ik ben dan ook aan de slag gegaan om een en ander in een vorm te gieten die ervoor zorgt dat je meditatie gaat begrijpen zodat het ook meer toegankelijk wordt.
Met veel passie heb ik dus een meditatie training gecreëerd waarin ik jou leer wat meditatie precies inhoudt en hoe je dit het beste kunt doen. Wat betekent aarden en hoe doe je dat precies? Wat bedoelen ze met “je naar binnen richten” of “naar binnen gaan”, en wat zijn nou eigenlijk chakra’s en wat kan je ermee?
Na dit traject weet je de antwoorden op deze vragen en ben je in staat om geheel zelfstandig te mediteren zonder enige vorm van begeleiding.
Wat denk je, durf jij de stap naar binnen te maken?

Lees hieronder het programma:

1.       Ontdekking 
Tijdens de eerste sessie draait het om het nemen van de stap van buiten naar binnen. We gaan op ontdekkingsreis naar wat zich allemaal afspeelt binnen in jouw lichaam en geest. Ik leer je met een open en zachte blik te ontvangen wat zich op dat moment aandient.
·         In deze sessie gaan we je eerste chakra (de wortelchakra) activeren en contact maken met de aarde. Je leert jezelf op te laden met deze sterke doorslaggevende kracht. Dit wordt ook wel ‘aarden’ genoemd.
·         Je gaat leren om alles wat jou niet meer dient, los te laten door te ‘aarden’.
 
 
2.        Omarm & accepteer
Tijdens deze sessie ga ik je leren om de diepste en donkerste emoties in jezelf te omarmen en te accepteren. Zonder dat hier een negatieve of positieve lading aan wordt gegeven.
Je traint jezelf om op momenten dat je eigenlijk weg wilt van je gevoel, dit juist aan te gaan en te doorleven zonder dat het macht over je krijgt. Zoals een objectieve blik van een buitenstaander.
·         De chakra die we in deze sessie gaan behandelen is het tweede chakra (sacraal chakra), het centrum van de emoties.
 
 
3.       Grenzen en bescherming
Nu je hebt geleerd om sterk in je eigen energie te komen met behulp van het ‘aarden’, en je hebt geleerd hoe je je emoties kunt verwerken en kunt loslaten, wil je natuurlijk ook leren om dit goed te beschermen.
·         Je leert in deze sessie hoe de derde chakra (de solar plexus ofwel zonnevlecht chakra) werkt. Hier gaat het om het leggen van je eigen energetische grenzen en jezelf afsluiten voor negatieve invloeden van buitenaf.
·         Deze sessie gaat ook over bewustwording van die energie. Hoe werkt energie en hoe kan het jou schaden als je hier niet bewust mee omgaat. Ik geef je handvatten om bewust om te gaan met alles wat jouw energie kan afnemen.
 
 
4.       Open je hart en spreek jezelf uit!
Wat bevindt zich in jouw prachtige hart? Durf jij jouw wensen en behoeften uit te spreken naar anderen? Geef jij jezelf de liefde die jij verdient?
·         Ik ondersteun je bij het openen en helen van de vierde en vijfde chakra’s (de hartchakra en de keelchakra). Samen onderzoeken we eventuele blokkades die zich daar vanuit angst hebben genesteld.
 
 
5.        Volg jouw intuïtie
In deze laatste sessie zijn we aangekomen bij de twee laatste en ook mijn favoriete chakra’s. Het zesde en zevende chakra (derde oog en kruin chakra). De activatie van deze chakra’s zullen jou helpen om jouw levenspad te gaan bewandelen.
·         Je gaat hier leren om je derde oog te activeren en daarmee jouw dromen en kwaliteiten beter te leren kennen. Ook zal je ontdekken dat je meer durft te vertrouwen op jouw intuïtie.
·         Het laatste chakra is de kruin chakra (ook wel de levensstroom genoemd), en dit is de spirituele verbinding met de bron. Je leert om jouw wensen en dromen te manifesteren en jezelf op te laden op de momenten dat je meer energie of liefde nodig hebt.
 

De prijs voor deze meditatie training (bestaande uit 5 sessies van 1 uur) is €330
Mocht je nog vragen hebben dan mag je me altijd bellen of mailen. Je kunt mij bereiken op 0634556600 of mailen naar info@byhabibi.nl