0634556600

0634556600

info@byhabibi.nl

info@byhabibi.nl

Meditatie in Breda

Meditatie in Breda kan je helpen om te ontspannen. Het is verstandig om te mediteren als je veel stress hebt. Meditatie kan echter ook een preventieve werking hebben. Wanneer je regelmatig mediteert, zul je namelijk minder snel overspannen raken. Ik kan je een training meditatie in Breda aanbieden. Mijn training bestaat uit verschillende sessies. Tijdens de sessies behandelen we verschillende chakra’s. Heb je mijn training meditatie in Breda afgerond, dan kun je voortaan ook mediteren zonder hulp. Zo kun jij jezelf opladen op de momenten dat het nodig is.

Meditatie Breda

Zo ziet mijn training meditatie in Breda eruit

Mijn training meditatie in Breda bestaat uit zes verschillende sessies. Tijdens de eerste sessie keren we van buiten naar binnen. Terwijl je in het dagelijkse leven vooral bezig bent met externe factoren, keren we nu echt naar binnen om naar je lichaam en geest te luisteren. Ik begeleid je hierbij. Tijdens deze sessie activeren we de eerste chakra, namelijk de wortelchakra. Je maakt contact met de aarde en leert om jezelf op te laden: je leert om te ‘aarden’. Op deze manier kun je de gedachtes loslaten die niet van toegevoegde waarde zijn.

Tijdens de tweede sessie leer ik je om ook je donkere emoties te ervaren en te accepteren. In een derde sessie leer je om de juiste energetische grenzen te stellen en om jezelf af te sluiten voor negatieve invloeden van buitenaf. Gedurende de vierde sessie leer ik je om jezelf liefde te geven en om je eigen wensen en behoeften uit te spreken. Tot slot is er nog een vijfde sessie meditatie in Breda. Tijdens deze sessie komen mijn favoriete chakra’s aan bod, namelijk de zesde en zevende chakra (derde oog en kruinchakra). Tijdens deze laatste sessie leer je om je eigen dromen en kwaliteiten te ontdekken en om op je eigen intuïtie te vertrouwen. Ook leer je om je eigen wensen en dromen te manifesteren en om jezelf op te laden op een moment dat je behoefte hebt aan meer energie en liefde.

Meditatie Breda

Heb jij interesse in meditatie in Breda?

Meditatie kan zeer waardevol zijn. Door meditatie leer je om jezelf beter te begrijpen en kun je ontspannen op de momenten dat het nodig is. Meditatie is echter meer dan alleen je ogen sluiten en proberen om te ontspannen. Ik leer je graag hoe jij thuis aan meditatie in Breda kunt doen. Wil jij graag leren mediteren of ga je graag in gesprek met een life coach in Breda? Of ervaar je stress en ben je op zoek naar mindfulness in Breda? Neem dan contact met mij op!