0634556600

0634556600

info@byhabibi.nl

info@byhabibi.nl

Life coach in Breda

Heb jij veel slapeloze nachten, omdat je continu aan het stressen bent? Maak jij je continu druk om je werk of ervaar je juist veel stress in je privéleven? Of heb je vaak negatieve gedachtes over jezelf? Als life coach in Breda laat ik je graag zien dat dit ook anders kan. Ik hanteer als coach altijd een holistische benadering. Dat wil zeggen dat ik naar jou als geheel kijk. Daarbij kijk ik naar je fysiek, gedachten, emoties, energie en zingevingen. Als specialist in lichtwerk en spirituele ontwikkeling help ik jou om je innerlijke rust te vinden.

 

Life coach Breda

Mijn werkwijze als life coach in Breda

Als life coach in Breda help ik je op verschillende manieren om meer rust in je leven te creëren. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van yoga, maar ook van meditatie. Door middel van meditatie in Breda leer ik je om dingen los te laten en om te ontspannen. Ook help ik je om grenzen te stellen, zowel voor jezelf als voor anderen. Aangezien ik een holistische benadering heb, kunnen we tegelijkertijd aan diverse aspecten van je leven werken. Ik help je niet om één probleem op te lossen, maar kan jou helpen om echt de rust te vinden waar je zoveel behoefte aan hebt.

Als life coach in Breda help ik ook veel mensen die hoogsensitief zijn. Een hoogsensitief persoon (HSP) is erg empathisch en ervaart ook emoties van anderen. Als je hoogsensitief bent, krijg je dus extra veel prikkels binnen. Daardoor loop je een verhoogd risico om overspannen te raken. Ook als je hoogsensitief bent, kun je veel baat hebben bij meditatie, yoga en de overige methodes waar ik als life coach in Breda mee werk. 

Life coach Breda

Heb jij behoefte aan coaching?

Ervaar jij veel stress in je dagelijkse leven? Ben je in je vrije tijd veel bezig met je werk of houden juist privéomstandigheden je voortdurend bezig? Dan kan coaching of mindfulness in Breda in jouw geval een uitkomst zijn. Indien je niet helemaal tevreden bent met waar je nu in het leven staat, kun je veel baat hebben bij coaching. Maak in dit geval een afspraak bij mij als life coach in Breda. Ik help je graag om jouw innerlijke rust te vinden.

Heb je vragen over mijn werkwijze als life coach in Breda? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over ademhalingsoefeningen, meditatie, yoga en de overige methodes die ik gebruik. Wil je meteen een eerste coachingssessie inplannen? Neem ook in dat geval contact op!